Ticket #301 (closed Defect: fixed)

Opened 5 years ago

Last modified 5 years ago

Remote & iPhone Remote Not Working

Reported by: jjxc90 Owned by:
Priority: normal Milestone:
Component: Browser Version: 1.0b7
Keywords: Cc:

Description

Using either the iPhone remote app or standard Apple remote in 1.0b7.CD.P3 results in a prompt to reboot the Finder.

Log file attached with result from both iPhone app event and standard Apple remote entry.

Attachments

crash.txt Download (2.1 KB) - added by jjxc90 5 years ago.
Log

Change History

Changed 5 years ago by jjxc90

Log

comment:1 Changed 5 years ago by gbooker

Try without ATVFiles installed. Both ATVFiles and Sapphire share a framework, where as the one in ATVFiles loads first, which is older (as the change was made today).

comment:2 Changed 5 years ago by jjxc90

Removing ATVFiles seems to cure issues with both the Remote app, and standard remote. Any way to make them play nice together?

comment:3 Changed 5 years ago by jjxc90

Belay that last question. It seems dropping the newer Sapphire classes into the ATVFiles plugin allows both to work at the same time. Is there any reason this would cause any issues?

comment:4 Changed 5 years ago by gbooker

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

Won't cause issues. It's simply a matter of which one has the later version. The next version of ATVFiles will have the next version of the compat classes, and thus end this problem. Maybe some day I'll write a better loader for the compat classes.

Note: See TracTickets for help on using tickets.